Kandidat za #poslanca (3)Moja prestavitev na spletni strani SDS. Optimizem in vera v boljši jutri kar kipi. #enotniZmagujejo

mag. Danijel Brestovac

VE 1 - sedež KRANJ

VO 01 - sedež Jesenice

Danijel Brestovac se je rodil 13. 1. 1976. Osnovno šolo je končal v Sevnici in se vpisal na vojaško gimnazijo Ljubljana. Šolanje je nadaljeval na Strojno-tehnični šoli Krško. Pozneje se je vpisal v Ljudsko univerzo v Krškem, kjer je po treh letih uspešno zaključil šolanje in postal trgovec. Šolanje je nadaljeval na isti šoli, smer ekonomsko-komercialni tehnik. Vpisal se je na Fakulteto za organizacijske vede Kranj, smer organizacija in management delovnih procesov. Študij je nadaljeval z vpisom na univerzitetni študij, smer organizacija in management delovnih sistemov. Leta 2005 se je zaposlil na Slovenskih železnicah.

Leta 2008 se je vpisal na podiplomski študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smer poslovodenje in organizacija, modul splošno poslovodenje. Študij je končal leta 2013.V Zgornjesavsko dolino ga je pripeljala ljubezen. Je oče treh nadobudnih fantov, družina je na prvem mestu. Kot poslanec bom skušal usklajevati osebno in poslovno življenje.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Prebral: Lestev in sirček

Rezervni deli za mikrovalovko

Alamut