seminar

seminar - Pravi vtis, boljši rezultat! Boštjan Romih & Aleš Lisac

Gostitelj: Podjetniški portal

Vrsta: Izobrazba - Predavanje

Omrežje: Globalno

Datum: 24. november 2009

Čas: 17:30 - 20:30

Kraj: Kardeljeva ploščad 17, 1000 Ljubljana, Ekonomska fakulteta - Plava dvorana

Opis Pravi vtis je v današnji časih, ko si moramo sami zagotoviti svojo prihodnost, najbolj pomemben. Vsi imamo svoje sanje in želje, le da nekateri izkoristijo vsak dani trenutek, drugi pa ne.

Združenje Management Group in In-Pis Sistem d.o.o. vabita na seminar Pravi vtis, boljši rezultat! Seminar bo v torek, 24. novembra ob 17:30 uri v Plavi dvorani na Ekonomski fakulteti.

Na seminarju bomo gostili dva strokovnjaka, marketinškega guruja Aleša Lisca in radijskega ter televizijskega voditelja, prav tako pa predavatelja v šoli retorike, Boštjana Romiha. V svoji dolgoletni karieri sta si pridobila veliko znanja in izkušenj, ki jih bosta na seminarju delila z vami. Oba zelo dobro vesta, kako narediti pravi vtis in iztržiti čim več.



Aleš Lisac bo spregovoril o tem, kako in zakaj je pomembno, da morate razvijati svojo osebno blagovno znamko, kako ugotoviti ali bo vaša poslovna ideja uspešna, kakšna je formula za uspešno javno nastopanje oziroma prodajanje svoje ideje in kako vedeti kateri poklic je pravi za vas. Tovrstno pridobljeno znanje bo dopolnil Boštjan Romih, ki bo razkril katere so osnovne zakonitosti dobrega komuniciranja, kako do boljše samopodobe in gotovosti pri javnem nastopanju ter še veliko več.



Prijavite se čim prej in postanite srečni nagrajenec. Prvih 120 prijavljenih bo dobilo nagradni kupon za 12 izdaj Računalniških novic.



Vljudno vabljeni!



Več na: http://ping.fm/CttgG

PRIJAVA >>> http://ping.fm/M09JE/prijava/2/pravi_vtis_boljsi_rezultati