Vse najboljše sinek!!

So dnevi in so dnevi in potem je današnji dan. Popoldanska izmena, rahla utrujenost, vendar ne od dela, temveč od neke monotonosti. Sprehajam se po peronu in čakam kdaj bo vlak prispel, da se odpravim z njim na mojo določeno destinacijo. Razmišljam o življenju, ki je za menoj ter pogled v prihodnost, ki me čaka. Vedno sem si želel, da sem spoštovan in priljubljen član družbe, saj sem v mladosti preveč časa sam preživel.



Moja sestra je bila edina luč mojega življenja. Luč, dokler nisem tebe spoznal, moja draga žena. Potem si to olimpijsko baklo prevzela ti. Svetila si mi pot in boš svetila do konca življenja.



Vse je lepo in prav, dokler nisem videl njega. On mi je spremenil življenje. No, o tem malo kasneje.



Draga žena, moja ljubezen in moj ponos, zahvaljujem se ti, na preživetih momentih s teboj in prelepa hvala za vse v naprej, saj kot sama vidiš in veš so dnevi in so dnevi. Sama veš, da so dnevi, ko sem odsoten tudi po 15. ur z doma. Prespim in drugi dan zopet isto. Moja tolažba, da se bo to nekoč obrestovalo kar bo v petih letih, ti včasih prav malo pomeni, vendar vedi, da si v mojih mislih in srcu vedno.



O tebi sem sanjal, o tebi govoril in na koncu sem te dobil. Naključje? Pa kaj! Pomembno je, da sem te dočakal. Še sanja se ti koliko prepitih noči sem porabil, ko sem sanjaril in razlagal popolnim tujcem o moji bodoči ženi. Da, draga moja, to si ti!



Zato, ko vidiš pijanega človeka, ne obsojaj ga, temveč mu poskušaj pomagati, saj sem sam nekoč 'jamral' neznancem in pijančeval.



No, naj se vrnem. Potem sem srečal njega. Vem, da je sporno, ker sem sam moški in sem se zagledal vanj. Vendar vedi, da ko ga pogledam in vonjam, mislim nate. Morda ti to ni uteha, vendar mi je resnično žal, ker je nekdo prišel med naju. Da, to je on. Mogoče bi raje videla, da je ona?!



Ta ON, je moja bodočnost in moja luč življenja. Smisel in sreča. Ko se trma in joka, ga je neprecenljivo gledati in poljubljati. Neprecenljivi so trenutki, ko sem z njim, čeprav sem zelo malo oz. manj, kot bi si želel. To je najin sin.



Sine, ko boš to nekega dne bral, mi je želja, da me boš razumel, tako kot jaz svojega očeta ne morem, čeprav se trudim. Žal, je bilo peveč »drugačnih« trenutkov, ki jih ne morem pozabiti. Preveč sem se ga bal in premalo spoštoval, kar je bil rezultat njegovega obnašanja do nas.



No, sedaj smo mi pomembni. Sedaj si ti pomemben. Toliko želja in upanj je pred nami, a ko se spomnim tvojega rojstva (o tvojem rojstvu, ko bom zbral ali dovolj poguma ali dovolj alkohola, bom napisal blog), mi je edina in največja želja, da smo živi in zdravi. Vse ostalo bo. Bo in bo!



Sinek moj, zapomni si, želim ti vso modrost tega sveta. Želim ti, da boš zdrav, bogastva in ostalih dobrot boš imel toliko kot si ga sam želiš. Kar boš v mladosti sejal, boš v starosti žel. Zato ti želim obilno in srečno setev ter žetev.



Moj poglavitni cilj je, da kamor greš ti, tam grem jaz. Kot bi rekel Will Smith a.k.a Mike Lowrey v filmu Bad boys - 'We ride together, we die together. Bad boys for life!'.



Srečno sinek ter vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan ti želijo tvoji največji oboževalci. Tvoja starša! Naša sreča!

______________________________
Prisrčen pozdrav,

DAKI, Danijel Brestovac, s.p.

http://www.daki.si; http://www.daki-si.com; http://www.danijel-brestovac.weebly.com

Obiščite moj blog na http://danijel-brestovac.blogspot.com/ oz. http://daki-pleskarstvo.blogspot.com/

D.