Današnji seminar - #Aminasana - 23.11.2015

Vir: https://goo.gl/kkTxqY
Zgodba o #Arhimed in kralj #Hierion2. Hieron ima problem.

Ali je zlata krona? Problem #ega. Podvomil o resnici. Vedno dvomite o resnici. Ali je krona zlata. Zato je poklical Arhimeda. Imam potrebo in imam vprašanje. Um ne loči te stvari. Če sem slabo mislil... Diametralno različni odgovor. Vsak svoj kaj ima svoj zato.

Hieron je vedel, da svojim podanikom ne sme verjeti. Morda je to test. Ali je še vedno šarp.... Kaj je cilj? Zakaj naj bi ga dosegli Kdo je odgovoren za dosega cilja Kako s katerimi dejavnostmi ga lahko dosežemo Le ga je potrebno realizirati Kdaj naj realizacijo izvedemo Koliko me bo to stalo Najmanj kaj je potrebno zapisati, KAJ JE CILJ. Gre preko senzorjev ven in noter. Iz našega RAMA preko roke gre v realizacijo....

Arhimed: Krono je gledal in je vedel, da jo ne sme pokvariti. Če ne bo prepričljiv, ga bo Hieron odstavil. Moramo se tudi motivirati. Kako proti do energije? Sprehod. Ko pridete do točke, tega ne znam rešiti, pomeni, da vprašanje ni pravilno postavljeno. (Imeti obveščevalno mrežo!!!!!!! Ni napake, samo drago šolnino sem si plačal. DO NOVIH IDEJ - VSRKAVAM IZ OKOLJA, TAKO DA SO ODPRTI ZA RAZLIČNE MOŽNOSTI NAČINE MIŠLJENJA. IZ MOŽGANOV DOBIMO VEČ, KER VEČ VANJ VLAGAMO. IDEJE NE PRODUCIRAJO, AMPAK IDEJE UJAMEJO. VSE OKOLI NAS SO. (Ata je govoril, denar je vsepovsod okoli nas,samo pobrati ga moraš znati ). Metode iskanja rešitev - kombinacija inutivnih in sistmaticnih metod - SINEKTIKA IN HEURESTIKA.

Beri knjige - Brian Tracy ~ Pot do uspeha)

Kaj je pravo vprašanje? Ustvarjalni proces (PrepRacija, inkubacija, iluminacija, verifikacija) Pomembno je prepoznati svoja čutila. Svoje senzorje. Imamo hologramski zapis v glavi. Zeland o tem lepo govori (transfuring knjiga). Inkubacija in iluminacija se ne pojavi pri vseh.

Arhimed razmišlja. Kdaj je Arhimd zakričal Eureka? Daj problem v glavo in počakaj, kaj se bo ujelo oz. kako bodo tvoji problemi rešili v tvojem umu.!!!!! ALI RES OBSTAJA V NASI GLAVI MOČ, DA REŠIŠ VSE PROBLEME!!!!!! Ko pišemo program o reševanju problemov, vkljucis senzorje in isces odgovore. Ko izvajaš ta miselni proces, se od enkrat zgodi TOLE!!!!

Podatki + pretekle izkusnje pride iluminacije.

Knjiga ZA 9 VRATI - g. Rak.