Ocena knjige: Poletite na vrh

Soar to the TopSoar to the Top by Shawn Anderson

My rating: 5 of 5 stars


Poletite na vrh - Avtor: Shawn Anderson





Str. 25: 'nič se ne zgodi, če o tem najprej ne sanjamo.' (Carl Sandburg)



Str. 31- sami izbirate, kako boste preživeli vsaj dan, ti dnevi pa se nato seštejelo v tedne, mesece in leta vašega življenja. Življenje je kalejdoskop izbir, ki se nikoli ne končalo.... Boste živeli življenje kakršnega hočete, ali boste pustili, da vam vladajo dogodki iz vašega vsakdana?



Str. 33- drznite si! Spet si drznite! In še naprej si drznite! (George danton)



Str. 34- potrudite se in prelogud tveganja, ki vam bodo omogočila, da aktivirate svoj potencial ter dosežete velike uspehe. Znebite se vsakršnega neproduktivnega razmišljanja, vedenja (navad) in sploh vsega, kar vas morda zadržuje. Zbrati morate pogum, da pretrgate verigo in še podate svojim sanjam naproti; prav to morate storiti, če a radi ustvarili življenje po svojem okusu.



Str. 37- če obtičimo na mestu, se omejimo..... Večina ljudi dopusti, da jih strah priklene na uta, zaradi česar ne morejo pogledati preko obzorja in videti priložnosti, li se jim v življenju ponujajo, KAJ PA VI?



Str. 39- vaša največja naložba je naložba vase.



Str. 61- ko VIDITE svoj uspeh, začnejo vaše misli brbotati in še prelijejo v pozitivno naravnanost. Vaše oko duha najprej VIDI uspeh. In čez čas začne vanj tudi verjeti. Uresničitev tako ni več prav daleč, če le nenehno delate na tem, da bi jo dosegli.



Str. 91- zapomnite si; nihče ne načrtuje neuspeha, a marsikomu ne uspe načrtovanje.



Str. 108- kar se zdi nedosegljivo, lahko dosežete, če uporabite pristop 'misli je na kilometer pred seboj'.



str.141 - neuspeh je življenjsko dejstvo. od časa do časa se vsakomur od nas zalomi. pravzaprav je takole,; čim bolj ste uspešni, tem bolj je verjetno, da ste na svoji poti do uspehov doživeli veliko neuspehov.



View all my reviews