Review: Ogenj, rit in kače niso za igrače. Del 4, Poglejte, moji ljudje prihajajo!

Ogenj, rit in kače niso za igrače. Del 4, Poglejte, moji ljudje prihajajo! Ogenj, rit in kače niso za igrače. Del 4, Poglejte, moji ljudje prihajajo! by Milena Miklavčič
My rating: 0 of 5 stars



View all my reviews

Iz odlomka na strani 230 v knjigi "Ognje rit in kače niso za igrače," četrti del, sem zasledil citat, ki pravi,

"Ni se lahko spopadati z lastnim obrazom, z lastno dušo. Vsem, ki doživljate podobno usodo, svetujem, da se rešite dokler ne bo prepoznal."

se zdi, da avtor oz. intervjuvanec poudarja, kako težko je soočiti se s samim sabo, z lastnim obrazom in dušo. To je opisano kot izziv, ki ga mnogi doživljajo. Morda gre za notranje konflikte, dvome ali vprašanja, ki jih posameznik čuti v sebi. Spopad s svojo lastno identiteto in notranjimi demoni je lahko zelo zahteven proces.

Nasvet, ki ga avtor daje bralcem, se zdi, da je poziv k temu, da se spopadejo s svojimi notranjimi težavami in jih rešijo, dokler jih ne prepoznajo. To pomeni, da je pomembno, da se zavemo svojih notranjih stisk in se zanje potrudimo najti rešitve ali razumevanje. Ne glede na to, kaj točno je izziv, se zdi, da sporočilo poudarja, kako pomembno je, da se ukvarjamo s samimi seboj in razrešimo notranje konflikte, preden postanejo pretežki ali neprepoznavni.