Preskoči na glavno vsebino

Review: Personality Plus. Florence Littauer


Personality Plus. Florence Littauer
Personality Plus. Florence Littauer by Florence Littauer

My rating: 5 of 5 starsstr. 10: Vsak izmed nas želi biti boljša osebnost. Vsi si predstavljamo, da smo na Domišljijskem otoku, kjer se ob zvonjenju cerkvenega zvonca spremenimo v privlačno oblečene, zgovorne aristokrate. Nič več nam ne spodrsne, nismo več nerodni ali raztreseni niti se ne obotavljamo, temveč se zabavamo, znamo očarati in navdušiti druge ljudi. Ko je te predstave konec, izključimo svojo domišljijo in se vrnemo v resnični svet, kjer nas čaka naša osebnost. Medtem ko strmimo v praznino, se sprašujemo, zakaj se je naša namišljena igra končala; zakaj smo v navideznem svetu zvezdniki, ki samozavestno odigrajo svoje vloge; zakaj se nam zdi, da so nas zavrgli kot neprimerne.

Str. 91- V vsakem od nas je nekaj dobrega in nekaj slabega; imamo dobre lastnosti in take, ki povzročajo tuje negativne odzive. ... Mnoge pozitivne lastnosti v skrajnosti postanejo negativne.

Str. 92- če boste kritiko zavrnili, boste končali v revščini in sramoti; če pa jo boste sprejeli, ste na poti k slavi. (Biblija)

_________________________________________

Prisrčen pozdrav / Best regards,

mag. Danijel Brestovac, uni. dipl. org. | W: www.danijel-brestovac.weebly.com; | T: 040185969View all my reviews