Z vlakom v službo

Z vlakom v službo - Danijel Brestovac - Picasa Web Albums


Služba. Rad jo imam. Vendar je včasih preveč naporno.

To je služba sprevodnika. Prejšni dan sem imel nastop ob 0.10-8.10, drugi dan pa 7.33-19.06. Potem dan prosto in četrti dan 4.00-12.00. S kolegom Elikanom sva že enkrat pisala blog kdo je sprevodnik (povezava do tega bloga http://danijel-brestovac.blogspot.com/2010/04/kdo-je-sprevodnik.html ). Ker imamo takšne nastope in obremenitve tako glede vstajanja kot potem delo z ljudmi, ki se pritožujejo in bentijo za nekaj, kar sam kot sprevodnik nimam vpliva, ti lahko to vse skupaj pokvari dan ali dva.

Tako sem potoval v službo, zbit od nespanja, vročine in vsega, kar lahko kot človek, ki dela z ljudmi, doživi, sem gledal skozi okno. In opazil, kako lepa je pokrajina od Jesenic do Ljubljane. Predvsem mi vedno sapo vzame pogled na dolino, ki je nasproti ŽP Radovljica, katera se večkrat ovije v oblake, tako da samo vrhovi hribov gledajo ven. Počutim se, kot bi potoval po tujih krajih in si, če le lahko, fotografiram ta naravni pojav.

Glede na dejstvo, da sem bil preveč utrujen, da bi spal na vlaku, sem posnel par fotografij z jutranjega utrinka oz. potovanja v službo.