Preskoči na glavno vsebino

Rezervni deli za mikrovalovko


Zlomili smo plastično zapiralo mikrovalovne pečice (to naj bi bil tudi uradni naziv). Kaj zdaj? Hm, prvo sem pogooglal, kje lahko kupim to zapiralo. Dobil sem dve spletni strani. Ena je od podjetja Jurcokd d.o.o., Črna vas 318, 1000 Ljubljana, ki jo najdete na spletnem naslovu http://jurcokd.com/proizvajalec/rezervni-deli-whirlpool in druga je od Whirlpool, ki jo najdete na spletnem naslovu http://www.whirlpool.si/podpora/rezervni-deli.

Stvar oz. rezervni del zgleda tako

zlomljeni del

zamenjani del


No, poklical sem prvo podjetje, ki mi je povedalo ceno 17€ + poštnina. Se pravi, če pomisliš, da je nova mikrovalovka (navadna) cca. 50€, se mi je cena zdela previsoka.

Pokličem drugo podjetje, ki mi sporoči, da je cena 6,01€. KAJ?? Preverim še enkrat in jim povem, kaj potrebujem ter kako zgleda, pa mi odvrnejo, da glede na številko modela, so naški originalni del, ki stane 6,01€.

Seveda sem kupil pri drugem. Povem jim za prvo podjetje, oni so se samo nasmejali.

Spoštovano podjetje JURCOKD D.O.O., ČRNA VAS 318, 1000 LJUBLJANA. Zavedam se, da je kriza(?????) in da ljudje manj kupujejo, vendar da ste dražji od originalnega servisa za cca. 300%, mi ni jasno kdo kupuje pri vam ter kakšne potegavščine se vi greste. Sramota ste za vaš posel!!

In to vam pravim kot bivši podjetnik, človek in kupec. Zame ste mrtvi!!P.s.: najina korespondenca  ki nikamor ne vodi in tudi vem, da si s takim načinom nakoplješ samo še več nevšečnosti, vendar si nisem mogel pomagati, da nisem odgovoril. Žal, ne bom nikoli več.

In se je podjetje JURCOKD odločilo, da odgovori:


Se vam zahvaljujemo za brezplačno reklamo. Matematika vam ne gre najboljše, kajti 6 gre v 17 samo 2.8 krat in ne 300 krat kot ste vi zapisali. Poleg tega pa res ne vem, kje ste videli ceno 17.00 eur, če je na spletni strani cena 7.95. Lep dan tudi vam

Moj odgovor je bil:

Klical sem vas. 2.8 je 280%. To je cca. 300%. :). Ženska (vsaj mislim, da je bila ženska, kajti nisem vedel kako se imenuje rezervni del), ki se je oglasila, mi je rekla, da je cena 17€+ poštnina. Sramota ste. 

Veliko neuspehov vam želim. 

P.s: ste pa precej znani po mahinacijah, saj sem se pozanimal o vas. Verjamite, da slab glas seže še dlje. Pa ker mi je izpod časti se pogovarjati z vami, vas bom dal pod spam.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Prebral: Lestev in sirček

Košuta, Miroslav. Lestev in sirček. Ljubljana:mladinska knjiga. 2001.
ISBN 86-11157-63-x.Str. 3 - Lestev in sirček
Mala miška išče lestev,
da bi zlezla do neba,
ker vabljivo luna-sirček
se tam gori ji smehlja. 
Pa so lestve vse prekratke,
previsoko je nebo -
žalostno zmajuje z glavo:
s tistim sirčkom nič ne bo. 
Na sinovo vprašanje, 'KA PA?' (tu je mislil, zakaj ni prišel na luno?), sem mu odgovoril, da se ni potrudil dovolj. Ko bo starejši, bi mu lahko odgovoril nekako tako (to sem prepisal od kolegice s foruma) 'KDOR HOČE NEKAJ DOSEČI, VSELEJ NAJDE NAČIN, KDOR NOČE NIČESAR NAREDITI, NAJDE VSELEJ OPRAVIČILO!'

Na spodnjem video posnetku, je gospod našel način. Kako? Skrivnost? Ali pa ni, saj nam je vsem dano istih 24 ur na razpolago, kaj ne?!Alamut

Knjiga Vladimirja Bartola - Alamut, sem prebral na mah. Mislim, da je mi potrebno interpretirati, saj so spodnji citati dovolj zgovorni sami zase.


Str. 165 - 'izkušnjo si odlično prestal, mladi prijatelj. Prerokujem ti, da boš postal nekoč še veliki in mogočni dai. Dozorel si, da ti razkrijem pravi izmailski nauk. Prej pa se mi moraš zaobljubiti, da ga ne boš nikomur zaupal, dokler ne boš posvečen.'....'nauk o Aliji in Mohamedu je samo slepilo za množice vernikov, ki jim je ime Prerokovega zeta sveto in ki sovražijo Bagdad. Kdor pa more razumeti, temu povemo, kot je ustanovil že kalif Al Hakim, da je koran proizvod zmešanih možganov. Resnice ne moremo spoznati. Zatorej ne verujemn v nič in smemo vse storiti.'
-
Str. 170/71
'Toda Kristus in Mohamed sta vendarle hotela množicam dobro?' - 'Da,' je odvrnil. 'Hotela sta jim dobro, toda spoznala sta tudi vso njihovo brezupno bedo. Usmiljenje ju je nagnilo, da sta jim pričarala bajko o raku, ki ga bodo prejeli…