Prebral: Heart Thoughts


Heart Thoughts
Heart Thoughts by Louise L. Hay

My rating: 4 of 5 stars






Misli srca

Srce je središče naše moči.

Čudovit in osvobajajoč občutek je vedeti, da ni potrebno, da smo odvisni od nekoga drugega, temveč da imamo v sebi izredno sposobnost, da v svoje življenje vnesemo pozitivne spremembe.

Str. 26- vse v življenju je odraz nas samih. Ko se zunaj nas dogaja nekaj neprijetnega, se moramo zazreti vase in vprašati: "Kako ustvarjam to? Kaj v meni verjame, da si to izkušnjo zaslužim?"

str. 36- vsakokrat, ko slišite, da je nekaj neozdravljivo, v svojem umu vedite, da to ni res. Vedite, da obstaja večja moč.

Str. 39- niste vaš oče. Niste vaša mama. Niste nihče od vaših sorodnikov. Niste vaši šolski učitelji niti omejitve vašega ranega verskega nauka. Ste sami svoji. Ste edinstveni in posebni, z lastnini talenti in sposobnostmi.

Str. 60- z vsako svojo sodbo ali kritiko oddate nekaj, kar se bo vrnilo nazaj k vam.

Str. 85- vsaka življenjska izkušnja je odskočna deska, vključno z vsako tako imenovano "napako". Imejte se radi za vse svoje napake. Zelo dragocene so bile za vas. Veliko so vas naučile. Tako se učite. Bodite pripravljeni, da se nehate kaznovati za svoje napake. Imejte se radi, ker ste pripravljeni učiti in rasti.

Str. 96- več ko razmišljamo o tem, česar nočemo, več tega dobimo.

Str. 124- nimate samo osebnih prepričanj, imate tudi družinska in družbena prepričanja. Ideje so nalezljive.





View all my reviews