#magister znanosti. In kaj zdaj???Bilo je naporno. Na koncu mi ne preostane drugega, kot da se spomnim vseh, ki ste mi kakorkoli pomagali ali odmagali. če bom kogarkoli pozabil, se opravičujem.


Tako, pa je tudi uradno #magisterij #magister. #Mag Danijel Brestovac. Zahvale: prijateljem iz otroštva iz Sevnice : Miro Miki Mikerevic, Zlatko Mikerevic, Dragan Smiljić, Damir Lazić, Zdravko Dražetić Milanka Rantah Tomaž Rantah Robert Kranjc Hvala: Karmen Fon, Sara Petrič in Janez (sam bog vas je poslal. Sara, ko mi je bilo najtežje, si me vedno znala motivirati. Se ti še javno ob priliki zahvalim).

Hvala: Matjaž, Milena, Monika in Pavle. Hvala: moji največji ljubezni Jelka Majer in najinim trem sinovom. Jan Vid, Žan Luka in Mark Alex. Hvala Bogdan Janša , da si mi pokazal, da je vse mogoče. Hvala moji sestri Danijela Brestovac , k si mi vedno stala ob strani. Hvala mojim staršem Draginja Brestovac in Boro Brestovac.

Hvala vsem sošolkam in sošolcem. Se beremo v Financah. Hvala vsem kolegom #železničar -jem za #MOTIVACIJO ( Jure Jamšek Aleksandar Blažić Rok Elikan ITD..). HVALA VSEM ZA VSE!

HVALA Nina Skubic . Hvala dedku Vidu in babici Miji Vasilić, ki sta me naučila mnogo, čeprav sta nepismena, vendar imata EQ! Hvala vsem sorodnikom za pohvale in vzpodbude (hvala cijeloj familiji za pohvale i motivaciju) : Maja Vasilić Sanja Vasilic Tanja Vasilic Nada Matanovic-Brestovac Snjezana Ninkovic- BrestovacJeremic-Brestovac Sladjana in drugi. koga god, da sam zaboravio, izvinite, ali hvala svima.


HVALA ga. Koren iz sevniškega ZZS, ki mi je rekla daljnega leta 1996, da zame ni šola in naj se raje primem mačka in belim, k kaj več ne bo iz mene. hvala vsem, ki ste z nemotivacijo prispevali to, da sem danes postal to kar sem! VEČNA VAM HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Prebral: Lestev in sirček

Rezervni deli za mikrovalovko

Alamut