Preskoči na glavno vsebino

#magister znanosti. In kaj zdaj???Bilo je naporno. Na koncu mi ne preostane drugega, kot da se spomnim vseh, ki ste mi kakorkoli pomagali ali odmagali. če bom kogarkoli pozabil, se opravičujem.


Tako, pa je tudi uradno #magisterij #magister. #Mag Danijel Brestovac. Zahvale: prijateljem iz otroštva iz Sevnice : Miro Miki Mikerevic, Zlatko Mikerevic, Dragan Smiljić, Damir Lazić, Zdravko Dražetić Milanka Rantah Tomaž Rantah Robert Kranjc Hvala: Karmen Fon, Sara Petrič in Janez (sam bog vas je poslal. Sara, ko mi je bilo najtežje, si me vedno znala motivirati. Se ti še javno ob priliki zahvalim).

Hvala: Matjaž, Milena, Monika in Pavle. Hvala: moji največji ljubezni Jelka Majer in najinim trem sinovom. Jan Vid, Žan Luka in Mark Alex. Hvala Bogdan Janša , da si mi pokazal, da je vse mogoče. Hvala moji sestri Danijela Brestovac , k si mi vedno stala ob strani. Hvala mojim staršem Draginja Brestovac in Boro Brestovac.

Hvala vsem sošolkam in sošolcem. Se beremo v Financah. Hvala vsem kolegom #železničar -jem za #MOTIVACIJO ( Jure Jamšek Aleksandar Blažić Rok Elikan ITD..). HVALA VSEM ZA VSE!

HVALA Nina Skubic . Hvala dedku Vidu in babici Miji Vasilić, ki sta me naučila mnogo, čeprav sta nepismena, vendar imata EQ! Hvala vsem sorodnikom za pohvale in vzpodbude (hvala cijeloj familiji za pohvale i motivaciju) : Maja Vasilić Sanja Vasilic Tanja Vasilic Nada Matanovic-Brestovac Snjezana Ninkovic- BrestovacJeremic-Brestovac Sladjana in drugi. koga god, da sam zaboravio, izvinite, ali hvala svima.


HVALA ga. Koren iz sevniškega ZZS, ki mi je rekla daljnega leta 1996, da zame ni šola in naj se raje primem mačka in belim, k kaj več ne bo iz mene. hvala vsem, ki ste z nemotivacijo prispevali to, da sem danes postal to kar sem! VEČNA VAM HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Prebral: Lestev in sirček

Košuta, Miroslav. Lestev in sirček. Ljubljana:mladinska knjiga. 2001.
ISBN 86-11157-63-x.Str. 3 - Lestev in sirček
Mala miška išče lestev,
da bi zlezla do neba,
ker vabljivo luna-sirček
se tam gori ji smehlja. 
Pa so lestve vse prekratke,
previsoko je nebo -
žalostno zmajuje z glavo:
s tistim sirčkom nič ne bo. 
Na sinovo vprašanje, 'KA PA?' (tu je mislil, zakaj ni prišel na luno?), sem mu odgovoril, da se ni potrudil dovolj. Ko bo starejši, bi mu lahko odgovoril nekako tako (to sem prepisal od kolegice s foruma) 'KDOR HOČE NEKAJ DOSEČI, VSELEJ NAJDE NAČIN, KDOR NOČE NIČESAR NAREDITI, NAJDE VSELEJ OPRAVIČILO!'

Na spodnjem video posnetku, je gospod našel način. Kako? Skrivnost? Ali pa ni, saj nam je vsem dano istih 24 ur na razpolago, kaj ne?!Alamut

Knjiga Vladimirja Bartola - Alamut, sem prebral na mah. Mislim, da je mi potrebno interpretirati, saj so spodnji citati dovolj zgovorni sami zase.


Str. 165 - 'izkušnjo si odlično prestal, mladi prijatelj. Prerokujem ti, da boš postal nekoč še veliki in mogočni dai. Dozorel si, da ti razkrijem pravi izmailski nauk. Prej pa se mi moraš zaobljubiti, da ga ne boš nikomur zaupal, dokler ne boš posvečen.'....'nauk o Aliji in Mohamedu je samo slepilo za množice vernikov, ki jim je ime Prerokovega zeta sveto in ki sovražijo Bagdad. Kdor pa more razumeti, temu povemo, kot je ustanovil že kalif Al Hakim, da je koran proizvod zmešanih možganov. Resnice ne moremo spoznati. Zatorej ne verujemn v nič in smemo vse storiti.'
-
Str. 170/71
'Toda Kristus in Mohamed sta vendarle hotela množicam dobro?' - 'Da,' je odvrnil. 'Hotela sta jim dobro, toda spoznala sta tudi vso njihovo brezupno bedo. Usmiljenje ju je nagnilo, da sta jim pričarala bajko o raku, ki ga bodo prejeli…

Rezervni deli za mikrovalovko

Zlomili smo plastično zapiralo mikrovalovne pečice (to naj bi bil tudi uradni naziv). Kaj zdaj? Hm, prvo sem pogooglal, kje lahko kupim to zapiralo. Dobil sem dve spletni strani. Ena je od podjetja Jurcokd d.o.o., Črna vas 318, 1000 Ljubljana, ki jo najdete na spletnem naslovu http://jurcokd.com/proizvajalec/rezervni-deli-whirlpool in druga je od Whirlpool, ki jo najdete na spletnem naslovu http://www.whirlpool.si/podpora/rezervni-deli.
Stvar oz. rezervni del zgleda takoNo, poklical sem prvo podjetje, ki mi je povedalo ceno 17€ + poštnina. Se pravi, če pomisliš, da je nova mikrovalovka (navadna) cca. 50€, se mi je cena zdela previsoka.
Pokličem drugo podjetje, ki mi sporoči, da je cena 6,01€. KAJ?? Preverim še enkrat in jim povem, kaj potrebujem ter kako zgleda, pa mi odvrnejo, da glede na številko modela, so naški originalni del, ki stane 6,01€.
Seveda sem kupil pri drugem. Povem jim za prvo podjetje, oni so se samo nasmejali.
Spoštovano podjetje JURCOKD D.O.O., ČRNA VAS 318, 1000 LJUBL…