Preskoči na glavno vsebino

Darilo vrtcu Mojstrana 04.04.2013


Photo
Photo
Photo
Photo
Google Mail
  -  Public
danes smo dostavili vrtcu v Mojstrani par škatel igrač, sestavljank in drugih zanimiv stvari.Photo
Photo
PhotoDanijel Brestovac

Apr 4, 2013  -  
Google Mail
  -  Public
danes ima najin sin Jan Vid štiri (4) leta in je skupaj z nami nesebično :) doniral svojim prijateljčkom v vrtcu OŠ 16. december Mojstrana igrače, sestavljanke in druge reči. vzgojiteljica Danijela in pomočnik Aleksansder sta bila darila izjemno vesela.
ZAHVALE vzgojiteljice ga. Danijele:


Spoštovani!
Sem vzgojiteljica v vrtcu v Mojstrani. Zelo sem vesela in počaščena, da se še vedno najdejo ljudje, ki so pripravljeni darovati svoje igrače, revije, knjige ter likovni material.

Zato se zahvaljujem vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, da je vse to prišlo v prave roke - roke "naših" otrok.
Vse dobro vam želim in še enkrat hvala.
Danijela Gregorčič Kopavnik

ZAHVALA vodje vrtca ga. Jovanovič:


SRČNI MAMICI v vrtcu pri OŠ 16. decembra Mojstrana


Društvo SRČNE MAMICE želi narisati nasmehe na obraze predvsem otrokom v bolnišnicah s pomočjo igrač, knjig, družabnih iger in materiala za ustvarjanje.

Tudi mamici otrok, ki obiskujejo vrtec v Mojstrani, Jelka Majer in Karmen Fon hvala. Tokrat pa sta se mamici odločili, da bosta  nasmehe na obrazih  pričarale otrokom v vrtcu Mojstrana. V imenu društva SRČNIH MAMIC sta podarili polno vrečo veselja, raziskovanja in ustvarjanja za male nadobudneže iz Mojstrane.

3x HURA za naši mamici ter veliko uspehov pri risanju nasmehov na obraze otrok!!!

HVALA Kolektiv OŠ 16. decembra Mojstrana


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Prebral: Lestev in sirček

Košuta, Miroslav. Lestev in sirček. Ljubljana:mladinska knjiga. 2001.
ISBN 86-11157-63-x.Str. 3 - Lestev in sirček
Mala miška išče lestev,
da bi zlezla do neba,
ker vabljivo luna-sirček
se tam gori ji smehlja. 
Pa so lestve vse prekratke,
previsoko je nebo -
žalostno zmajuje z glavo:
s tistim sirčkom nič ne bo. 
Na sinovo vprašanje, 'KA PA?' (tu je mislil, zakaj ni prišel na luno?), sem mu odgovoril, da se ni potrudil dovolj. Ko bo starejši, bi mu lahko odgovoril nekako tako (to sem prepisal od kolegice s foruma) 'KDOR HOČE NEKAJ DOSEČI, VSELEJ NAJDE NAČIN, KDOR NOČE NIČESAR NAREDITI, NAJDE VSELEJ OPRAVIČILO!'

Na spodnjem video posnetku, je gospod našel način. Kako? Skrivnost? Ali pa ni, saj nam je vsem dano istih 24 ur na razpolago, kaj ne?!Alamut

Knjiga Vladimirja Bartola - Alamut, sem prebral na mah. Mislim, da je mi potrebno interpretirati, saj so spodnji citati dovolj zgovorni sami zase.


Str. 165 - 'izkušnjo si odlično prestal, mladi prijatelj. Prerokujem ti, da boš postal nekoč še veliki in mogočni dai. Dozorel si, da ti razkrijem pravi izmailski nauk. Prej pa se mi moraš zaobljubiti, da ga ne boš nikomur zaupal, dokler ne boš posvečen.'....'nauk o Aliji in Mohamedu je samo slepilo za množice vernikov, ki jim je ime Prerokovega zeta sveto in ki sovražijo Bagdad. Kdor pa more razumeti, temu povemo, kot je ustanovil že kalif Al Hakim, da je koran proizvod zmešanih možganov. Resnice ne moremo spoznati. Zatorej ne verujemn v nič in smemo vse storiti.'
-
Str. 170/71
'Toda Kristus in Mohamed sta vendarle hotela množicam dobro?' - 'Da,' je odvrnil. 'Hotela sta jim dobro, toda spoznala sta tudi vso njihovo brezupno bedo. Usmiljenje ju je nagnilo, da sta jim pričarala bajko o raku, ki ga bodo prejeli…

Rezervni deli za mikrovalovko

Zlomili smo plastično zapiralo mikrovalovne pečice (to naj bi bil tudi uradni naziv). Kaj zdaj? Hm, prvo sem pogooglal, kje lahko kupim to zapiralo. Dobil sem dve spletni strani. Ena je od podjetja Jurcokd d.o.o., Črna vas 318, 1000 Ljubljana, ki jo najdete na spletnem naslovu http://jurcokd.com/proizvajalec/rezervni-deli-whirlpool in druga je od Whirlpool, ki jo najdete na spletnem naslovu http://www.whirlpool.si/podpora/rezervni-deli.
Stvar oz. rezervni del zgleda takoNo, poklical sem prvo podjetje, ki mi je povedalo ceno 17€ + poštnina. Se pravi, če pomisliš, da je nova mikrovalovka (navadna) cca. 50€, se mi je cena zdela previsoka.
Pokličem drugo podjetje, ki mi sporoči, da je cena 6,01€. KAJ?? Preverim še enkrat in jim povem, kaj potrebujem ter kako zgleda, pa mi odvrnejo, da glede na številko modela, so naški originalni del, ki stane 6,01€.
Seveda sem kupil pri drugem. Povem jim za prvo podjetje, oni so se samo nasmejali.
Spoštovano podjetje JURCOKD D.O.O., ČRNA VAS 318, 1000 LJUBL…