Rdeči noski


Rdeči noski[1]. Vedno sem se spraševal, kakšno funkcijo imajo rdeči noski, ki hodijo po bolnicah. Seveda hodijo po otroških oddelkih. Kakšno?



Dokler sam nisem doživel. Če je že res, da so otroci pretok energije odraslih oz. da vpliva naša energija in razpoloženje na njih, je njihova funkcija tudi nas starše zabavati. Nas so spravili v smeh.



Z dobro energijo in pozitivnim pretokom energije, smo posledično tudi vplivali na najinega sina.

Zadnje čase smo vsi bolni. Starejši prinese iz vrtca vse kar se da, mi pa doma poberemo od njega. Ko enkrat končaš v bolnici, šele vidiš kaj je to bolezen in kaj so to nočne more staršev.





Če poslušamo ruskega znanstvenika Vadim Zeland[2] [3] [4], ki govori o transurfing[5], se vprašaš, ali smo mi ti, ki smo to hoteli.

Če še pogledaš na youtube video o meditaciji[6], vidiš, da je nekaj res na tem.

Če še poslušamo Louiso Hay[7] [8], se vprašaš ali smo mi starši res tako sebični, in ali nam otroci res poberejo toliko energije, da jim želimo slabo?

Če jo to res, sem sam kriv za to, kar se je zgodilo pri rojstvu najinega prvega otroka? Samo kako? Zakaj bi si to želel? Zakaj bi mu želel slabo ali smrt?

No, kakor koli, takoj po obisku in viziti, smo zvedeli, da gremo lahko kmalu domov, tako da se je prenos energije splačal oz. obrestoval.

Hvala RDEČI NOSKI!





[1] Več o njim si lahko preberete na spletnem naslovu http://www.rdecinoski.org/.
[2] Več o njem si lahko preberete na spletnem naslovu http://en.wikipedia.org/wiki/Vadim_Zeeland.
[3] Njegova spletna stran http://zelands.ru/.
[4]
[5] Več p tem si lahko preberete na spletnem naslovu http://www.transurfing.si/w/.
[7] Pravi, da si si za vse sam kriv. V pozitivnem ali negativnem smislu.!
[8] Več o njej si lahko preberete na spletnem naslovu http://www.louisehay.com/ in http://en.wikipedia.org/wiki/Louise_Hay.